Järjestelmä- ja laitetoimittajahakemisto

12.-13.10.2023 Tieto- ja turvateknisten järjestelmien koulutus

NSS:n uusi ammatillinen täydennyskoulutus sähkösuunnittelijalle sekä tietoteknisten järjestelmien suunnittelijalle.
Koulutus keskittyy tieto- ja turvateknisten järjestelmien perusteisiin, järjestelmien erityispiirteisiin sekä eri järjestelmien yhteen kytkemiseen tai integrointiin silloin kun se on mahdollista.

Koulutus on tarkoitettu sähkösuunnittelijoille tai tietoteknisten järjestelmien suunnittelijoille, joilla on jo muutaman vuoden kokemus suunnittelutehtävistä ja tarve laajentaa osaamistaan tai halu kehittyä tieto- ja turvasuunnittelun järjestelmien erityisosaajaksi.

Koulutuksessa käydään läpi eri alueiden säädökset sekä mistä tarvittava tieto löytyy, sähkötietokortisto, järjestelmien suunnittelussa huomioon otettavat erityispiirteet sekä eri järjestelmäalojen kirjallisuutta. Kouluttajina toimivat kokeneet suunnittelijat ja kouluttajat: Kari Sirén, Mikko Yrjönen, Juhana Kari, Aira Rossi ja Reijo Hovinen. Koulutus kestää kaksi päivää ja siitä annetaan todistus.

Koulutus pidetään 12.-13.10.2023 Helsingissä NSS:n toimitiloissa, Takomotie 8, 00380 Helsinki. Koulutuksen hinta on 545 € (Alv 0%). Hintaan sisältyvät päivien osalta lounas ja aamu- sekä iltapäiväkahvit. Ilmoittautumiset 15.9. mennessä osoitteeseen webmaster@nssoy.fi.