Page 39 - Plaani 1 - 2021
P. 39

 M-Light – Valaistuksen kotimainen edelläkävijä
Suomalaista valaisinosaamista
M-Light Oy on kotimainen perheyritys, joka kuuluu osaksi Suomalaista Hahle konsernia. Valaistussuunnittelun ja valaisimien valmistaminen tapahtuu Keski-Suomessa, Muuramessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat kiinteästi asen- nettavat sisä- ja ulkovalaisimet sekä vaativien tilojen valaisimet. Yhteistyö isojen Eurooppalaisten valaisinvalmistajien kanssa mahdollistaa suurten sekä vaativien projektien toteuttamisen ympäri Suomen.
Hyvin suunniteltu alusta alkaen
M-Light on yli 15 vuoden ajan panostanut asiakaslähtöiseen toimintaan, ja siksi tuotekehittelyssä tärkeäksi kriteeriksi on noussut asennusystävälli- syys. Suunnittelussa ja valmistuksessa painotetaan myös tuotteiden lujaa laatua, turvallisuutta sekä kustannus- ja energiatehokkuutta. Kaikki tuot- teet on valmistettu tarkkojen EU-kriteerien mukaisesti, sekä tuotteissa on huomioitu Pohjoismaiset olosuhteet. Huolta pidetään myös siitä, että valaisimien varaosia on helposti asiakkaiden saatavilla.
Oikeiden valaismien valinta voi olla hankalaa, joten M-Light tarjoaa apua myös valaistussuunnitteluun. M-Light kannattaa ottaa projektiin mukaan jo sen alkumetreillä. Näin vältytään huonoilta ratkaisuilta ja säästetään varoja.
    www.m-light.fi erikoiskohteisiin.
M-light kustomoi tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan sekä valmistaa valaisimia mittatilauksena
UPPOASENTEINEN RAMPPIVALAISIN
501 VALAISINJONOJEN
TOTEUTUKSEEN
• Saatavana 6 eri pituutta
• Vakiotehot 2800 tai 5200 lm
• Kotelointi IP44
• Kupuvaihtoehdot: Mikroprisma,
opaali, kirkas ja asymmetrinen
• Saatavana turvavaloversiona ja
tunable white
• Helppo asentaa
M-Light UUTUUDEN 501-valaisinperheen toimitukset alkavat keväällä 2021.
UUTUUS
 Markkinoiden paras VALOTEHOKKUUS
  39Plaani 1 2021 Rakennuttaminen info@m-light.fi
Vaihde 0201 809 400
   


   37   38   39   40   41