Page 52 - Plaani 1 - 2021
P. 52

    Laser+ valonheitin – edistyksellistä suorituskykyä
Laser+ on edistyksellisen tekniikan ja tarkoin harkitun muotoilun ansiosta ihanteellinen ratkaisu ammattikäyttöön ja urheiluvalaistukseen. Maksimiteho jopa 265 800 lm. Valonheitin on broadcast-ready ja sopii erinomaisesti suurien alueiden kuten stadioneiden, logistiikka-alueiden, lentokenttien ja satamien valaistukseen.
Runko on painevalettua maalattua korroosion kestävää alumiinia. Kannake on kuumasinkittyä terästä, ulkopuoliset ruuvit ovat ruostumatonta terästä.
Valikoimasta löytyy valonjaoltaan pyörähdyssymmetriset, soikeat ja epäsymmetriset optiikat. Valonheitin koostuu useista itsenäisistä ja eril- lisistä led-moduuleista, näin lämpöhäviöt saadaan optimoitua. Jokaista moduulia voi kallistaa ±20°. Laser+ on mahdollista asentaa sekä vaaka- että pystyasentoon.
www.performanceinlighting.fi
SITECO Streetlight SL21: tievalaistuksen edistyksellinen, väylähyväksytty uutuus
Streetlight SL21 on SITECOn tievalaisinperheen uusin jäsen, joka huo- mioi tulevaisuudenkin tie- ja kaupunkivalaistuksen tarpeet. Streetlight SL21 tarjoaa Smart Interface -valmiuden yhden tai kahden zhaga- liittimen avulla, sekä SITECOn energiatehokkaat, uudet ja monipuoliset optiikat – kuten suojatieoptiikat PC-L ja PC-R.
Pitkäikäinen (100 000 h L98B10) valaisin on tärinätestattu, erittäin kes- tävä (IP66 IK09) ja helppokäyttöinen, mm. työkaluttoman asennuskon- septin sekä huollonaikaisen automaattisen virrankatkaisun ansiosta. Valaisimen valoaukon patentoitu valkoinen reunaheijastin vähentää sisäisiä heijastuksia maksimoiden valaisimen valotehon. ESD- ja yli- jännitesuojatun (10kV) Streetlight SL21 -valaisimen nettoenergiatehok- kuus on jopa 165 lm/W ja valaisimesta on saatavilla 3000 K ja 4000 K värilämpötilojen lisäksi 2200 K versiot.
Valaisinperhe on suunniteltu myös ekologisuutta silmällä pitäen: sen kierrätettävyys on WEEE direktiivin 2012/19/EU mukaista. Lisävarustee- na saatavilla monipuolisilla valon rajaimilla (sisäisillä tai ulkoisilla) voidaan tehokkaasti pienentää häiriövalon määrää.
www.siteco.com
Konstsmide Antares tuotesarja
Antares on tyylikäs ja vankkarakenteinen pihapiirien valaisintuoteperhe Konstsmideltä. Nyt seinävalaisimien lisäksi tuoteperhettä täydentää myös pollarivalaisin. Alumiinirunkoiset, maalatut valaisimet ovat Konsts- miden oman tehtaan laadukasta tuotantoa.
Tuoteperheen valaisimet ovat väriltään mustia ja valkoisia. Seinävalai- simiin löytyy niin alassuunnattu malli, kuin ylös-alas-suunnattu malli. Molemmat ovat saatavilla joko yhdellä tai kahdella akryylisellä koristeva- loaukolla suuntaansa. Pollarivalaisin on toteutettu yhdellä alapuolisella koristeella.
Asennuksen helppouteen on kiinnitetty erityishuomiota. Valaisimissa on mahdollisuus ketjutukseen ja pintajohtoasennukseen. Kytkentä onnistuu nopeasti jousiliittimillä. Valaisimet on varustettu GU10-kannalla, jolloin värilämpötilakin on helposti valittavissa valonlähteen myötä.
www.konstsmide.se
   OptiClip
Valotehokas OptiClip sopii erityisesti toimistojen työpisteiden ja neuvot- telutilojen sekä koulujen ja oppilaitosten luokkahuoneiden valaistukseen. Ainutlaatuinen optiikka mahdollistaa laadukkaan ja häikäisemättömän valon, jopa UGR17. OptiClip -valaisimen led-moduuli ja led-ohjain ovat helposti vaihdettavissa myöhemmin uuteen. Saatavissa DALI sekä Ca- sambi ja SylSmart Connected -valonohjausjärjestelmällä varustettuna. Valitsemalla valonohjausjärjestelmällä varustetun mallin, voidaan saavut- taa huomattavia säästöjä energiakustannuksissa. OptiClip on saatavissa myös pinta- ja ripustusasennukseen.
www.sylvania.fi
 
   50   51   52   53   54