Page 53 - Plaani 1 - 2021
P. 53

 Ledvance Surface Bulkhead
Ledvancen uusi tuotesarja Surface Bulkhead on nyt täällä. Tuoteperhe käsittää yhteensä 32 erilaista valaisinmallia, joihin on erikseen saatavissa Ring- sekä Eyelid-koristerenkaat. Korkeiden IP65- ja IK10-luokituksien ansiosta pintaan asennettavat valaisimet soveltuvat haastavimpiin asen- nuskohteisiin niin sisä- kuin ulkokäyttöön.
Ledvance Surface Bulkhead pinta-asennusvalaisimia on saatavana kah- dessa eri kokoluokassa: 250 mm halkaisijalla varustettujen valaisimien teho on 10 W ja ne tuottavat 800 lm valovirran. 350 mm valaisimien teho on 15 W ja ne tuottavat 1400 lm valovirran. Kummastakin kokoluokasta löytyy värilämpötilavaihtoehtoina 3000K ja 4000K sekä rungonvärivaih- toehtoina valkoinen ja musta. Kaikista valaisimista saatavana liiketun- nistinmallit (S), turvavalaisinmallit (EM) ja liiketunnistimella varustetut turvavalaisinmallit (EM S).
Valaisimen rungosta löytyvien neljän läpivientiahion sekä 4-napaisen jousiliittimen ansiosta valaisimien ketjuttaminen on helppoa ja vaivaton- ta. Valaisimen rungosta löytyy myös mahdollisuus pohjoismaalaiseen kattorasia-asennukseen (78 mm).
Ledvance Surface Bulkhead led-valaisimien keskimääräinen elinikä on 50 000 tuntia (L70B50 @25°C), ne ovat suunniteltu käytettäväksi -20...+40 °C lämpötilassa. Liiketunnistimella varustetuille malleille myönnetään kolmen vuoden tuotetakuu ja ON/OFF-malleille viiden vuoden tuotetakuu.
www.ledvance.fi
uutisetPlaani
   Panthella uudessa koossa ja uudella pin- takäsittelyllä
Keväällä 2021 Louis Poulsen tuo uutta ilmettä Panthella-valaisimeen.
Tanskalainen arkkitehti Verner Panton kehitti alun perin Panthellan vuonna 1971, ja se on sittemmin tunnustettu yhdeksi hänen suosi- tuimmista design-ikoneistaan. Häikäisemättömän valon ja pehmeän geometrisen sienisiluettinsa ansiosta Panthella toimii edelleen kauniina esimerkkinä Pantonin nerokkuudesta tunnelmallisen valaistuksen ja tiloja valloittavan ajattoman muotoilun saralla.
Kunnianosoituksena Panthellalle ja sen 50-vuotispäivälle Louis Poulsen esittelee uuden keskikokoisen Panthella Pöytä -valaisimen. Panthella Mini- ja Panthella Pöytä 320 -valaisimissa on uusi erottuva messinkime- talloitu pintakäsittely.
Messinkimetalloitu pintakäsittely tuo lämpöä ja heijastuksia ympäröi- vään tilaan. Peililaatuisesta metallista valmistettu uusi pintakäsittely edustaa Vernerin kiinnostusta uusia materiaaleja ja eloisia värejä koh- taan, mikä tuo erottuvaa leikkisyyttä sisustukseen.
Uuteen Panthella Table 320 -valaisimeen on saatavana valkoinen opaaliakryylivarjostin ja kiillotettua kromia oleva metallivarjostin, kuten Pantonin alkuperäisessä mallissa. Panthella Table 320 ja Panthella Mini ovat saatavana myös uudella messinkimetalloidulla pintakäsittelyllä metallinsävyisenä. Kaikissa metalliversioissa on valkoiset sisäpuolet ihanteellista valon heijastusta varten, kun taas opaaliakryyliversio antaa läpikuultavan sävynsä ansiosta mukavan hajavalon.
Uudessa keskikokoisessa Panthella 320 -valaisimessa on halkaisijaltaan 320 mm oleva varjostin ja E14-valonlähde. Uusi Panthella Pöytä -valai- sin on saatavana keväästä 2021 alkaen.
www.louispoulsen.com
  Trilux Finea - maksimaalista joustavuutta suunnitteluun
Triluxin modulaarinen Finea-tuoteperhe tuo lukemattomia mahdollisuuk- sia valaistussuunnitteluun. Minimalistinen muotoilu, erinomainen valo- teho ja useat kiinnostavat ominaisuudet tarjoavat ratkaisun, joka vastaa kaikkiin vaatimuksiin, myös haastavammissa valaistusolosuhteissa.
50 mm leveä Finea-valaisinjärjestelmä voidaan personoida haluttujen mittojen, muodon, asennustyypin, fotometrian sekä antureiden mukaan. Järjestelmään on saatavilla hyvä häikäisyn vähennys (URG<19), CRI90- värintoistoideksi, ihmiskeskeinen valaistus sekä integroitu turvavalotoi- minto. Erinomaisten ominaisuuksiensa lisäksi Finea on myös esteetti- sesti miellyttävä kokonaisuus. Tyylikäs kotelo on saatavana mustana, valkoisena ja hopean harmaana.
www.teclux.fi
 53Plaani 1 2021 Rakennuttaminen
 


   51   52   53   54   55