Järjestelmä- ja laitetoimittajahakemisto

31.10. Asiantuntijaseminaari ja -webinaari

NSS:n asiantuntijaseminaari 31.10.2024 Helsingin Pitäjänmäellä Takomotie 8 ja webinaarina verkossa osoitteessa: https://www.mediaserver.fi/live/nssoy-webinaarit.

Ohjelmassa on suunnittelijoille asiantuntijatietoa:

  • palotarkastusten havaintoja
  • äänievakuointia
  • palovaroitinasiaa

ja lisäksi koko iltapäivän kestävä SPEKin tuottama paloturvallisuuskoulutus, jossa kouluttajina Jyrki Laine, Marko Ylinen ja Vesa Linja-aho.

Tapahtumarasteilla paikan päällä ja verkossa ovat mukana Airam, Casambi, Eaton, Glamox, UTU, GPBM, Ledvance, Reka, FSM, Cadmatic, ABB, Fibox, Axis, Signify OEM, Signify tuotteillaan ja järjestelmillään.

Seminaari on maksuton NSS ry:n henkilöjäsenille sekä toimistojäsenten henkilökunnalle. Seminaaria ja webinaaria voit käyttää myös opintosuorituksena Rakennussähkösuunnittelijan sekä Tieto- ja turvateknisen suunnittelun pätevyyshakemusten uusimisessa. Ilmoittaudu kuitenkin tällöin ennakkoon osoitteeseen webmaster@nssoy.fi