Järjestelmä- ja laitetoimittajahakemisto

NSS:n Järjestelmä- ja laitetoimittajahakemisto: Vuoden 2023 parhaina linkittäjinä palkittiin Pistesarjat Oy ja Nylund Group

Sähkösuunnittelijat NSS ry:n Järjestelmä- ja laitetoimittajahakemiston vuoden 2023 parhaiksi linkittäjiksi valittiin Pistesarjat Oy ja Nylund Group. Valinta julkistettiin Jyväskylän Sähkömessuilla 7.2.2024.

Sitowisen johtava asiantuntija ja NSS ry:n hallituksen jäsen Keijo Kuvaja sai tehtäväkseen valita NSS-hakemistosta kaksi yritystä, joiden hakemistolinkit ovat suunnittelijan kannalta laadukkaita ja toteuttavat hakemiston tarkoitusta.

Hakemiston Sähköenergian jakelu ja käyttöjärjestelmät -osiosta Kuvaja valitsi palkittavaksi Pistesarjat Oy:n linkitykset.

”Pistesarjat Oy:n linkit vievät lämmitys- ja sulanapitokaapeleiden sekä palonkestävien kaapeleiden ja asennustarvikkeiden kattaville ja helposti käytettävissä oleville sivuille. Sivut ovat erinomainen työkalu sekä suunnittelijoille että urakoitsijoille, koska tuotteet ja ratkaisut on esitelty teknisesti informatiivisella tavalla. Mallikkaat tuoteohjeistukset ja viittaukset yksilöityihin standardeihin helpottavat suunnittelijan työtä ja antavat selkeän kuvan tuotteiden ominaisuuksista”, Keijo Kuvaja perustelee valintaansa.

Hakemiston Tietotekniset järjestelmät -osiosta palkituksi valitun Nylund Groupin linkitykset saavat kiitosta Kuvajalta.

”Nylundin linkkien kautta avautuu monipuolinen aineisto tietoverkkoihin ja järjestelmäinfraan liittyvistä tuotteista. Verkkotuotesivusto on helppokäyttöinen ja informatiivinen. Lisäksi sivuston kautta löytyy suunnittelijoille tärkeät viittaukset tuotesertifikaatteihin.”

Vuoden 2021 lopussa lanseerattu Järjestelmä- ja laitetoimittajahakemisto on virtuaalinen esitekirjasto, johon on kerätty Sähkösuunnittelijat NSS ry:n yhteistoimintajäsenyritysten tarjoama. Hakemiston selkärankana on sähkönimikkeistö. Jokaiseen kolminumeroiseen sähkönimikkeistöluokkaan on viety kyseiseen luokkaan tarjontaa toimittavien yritysten logot ja linkitykset yritysten omille aiheen mukaisille sivuille.

Hakemisto tehostaa ja nopeuttaa suunnittelutyötä ja parantaa toimittajien tuotevalikoimien esillä ja tarjolla olemista merkittävästi. Projekteihin tulee valituksi yhä paremmin niihin sopivia ratkaisuja. Hakemisto on kaikkien käytettävissä vapaasti ja maksutta.

Tammikuun 2024 tilaston mukaan hakemistolla on yli 3000 yksittäistä käyttäjää.

Lisätietoa:

Sähkösuunnittelijat NSS ry, Takomotie 8, 00380 Helsinki
www.nssoy.fi, www.nssoy.fi/jarjestelmajalaitetoimittajahakemisto/     

– Toimitusjohtaja Markku Säkö, Sähkösuunnittelijat NSS ry, p. 045 223 2428, markku.sako@nssoy.fi
– Johtava asiantuntija Keijo Kuvaja, Sitowise Oy, p. 050 055 9633,
keijo.kuvaja@sitowise.com
_______________

Sähkösuunnittelijat NSS ry on Suomen sähköalan suunnittelijoiden ja suunnittelutoimistojen yhdistys. Toiminta-ajatuksena on kehittää hyvää sähkösuunnittelutapaa ja toimia sähköalan suunnittelijoiden ja suunnittelutoimistojen ammatillisena yhdyssiteenä.